Avslapning og tur i byen!

Siden vi var på lysfest i går kveld og det ble sent sov vi lenge alle sammen i dag, våknet litt over syv og koste oss på rommet til litt over åtte før vi spiste frokost. Steven digger frokosten, han bestiller seg french toast, den tilsvarer arme riddere og serveres med sirup. Den er skikkelig poppis og slukes på under 5 minutter 🙂

Vi har slappet av en del på rommet, men også rukket å bade i bassenget.
I dag var det skikkelig varmt og deilig i luften, så passet perfekt! Hele adopsjonsgjengen omtrent var i bassenget, så der ble det liv og røre. Våre to småtasser er de tøffeste i vann, Steven dykker etter ting helt nede på 2,40 meter og henter dem opp – Jon Alexander hopper, nesten stuper fra kanten med armringer og prøver seg på crawl tilbake til badetrappen.Og sånn holder de på om og om igjen 🙂 Folk klapper og ler av dem, de er veldig søte in action. Jeg fikk lurt meg til noen få runder med svømming på egenhånd i dag også, fornøyd med det – svømming er topp!

08.12 (8)

Deilig med en is etter bading.

Etter lunsj, som var supergod i dag – gikk vi oss en god tur rundt i byen. Det er mye spennende å se på til vanlig og i dag var det ekstra gøy, for de holdt på å gjøre klart til musikk festival i kveld. Masse liv og røre + en haug av politi (har aldri sett så mange samlet på ett sted for ett arrangement som dette).

08.12 (7)

Gatekunst.

 

Det var også ett område fullt av folk som hadde hver sine boder med mat og snacks/frukt til kveldsarrangementet. De hadde så smått startet opp og det var kjempegøy å gå rundt der og se hva de hadde til salgs. Ett sted lå det en halv grillet gris med hode og bein. Den var fylt med ris, grønnsaker og svinekjøtt. Så ganske skummelt ut, men smaker nok bra. Vi tok oss ikke noe å spise der, skulle tilbake til hotellet og middag. Det var så mye spennende der, tiden fløy – så vips hadde vi svidd av en del timer 🙂 Kan tenke meg det blir bra stemning der nå på kvelden. I trærne var det hengt opp dråpeformede lyslykter og kolibrier laget av papir. Tipper det ser kjempefint ut i mørket, frister å fyke ut, men må vel holde oss på rommet med gullungene våre vi 🙂 Er jo stuptrøtte kl. 21:00 uansett, så er helt greit.

08.12 (9)

Liv og røre i byen.

08.12 (4)

Gris fylt med godsaker.

På vei hjem rakk vi en snartur innom en spillehall på senteret nærmest hotellet. Steven og Tor Frode digger å spille der, det er spill med vannkanon – bowling, airhockey og masse mer! Ganske fin hall og veldig billig. For 50,- kan man holde på rimelig lenge. Jon Alexander ble også ivrig og fikk kjørt små karuseller, både tog, helikopter og jetfly. Smilte fra øre til øre. Tiden går fort og vips er det bare å komme seg tilbake til hotellet og middag som starter 18:30 – den rakk vi akkurat i dag og den var også god! Herlig…

Dagen har svingt veldig når det gjelder Steven og Jon Alexander – den startet litt trått med mye små krangling og sjalusi, men siste halvdel har vært kjempefin! Glad for det, puh… slitsomt når de irriterer hverandre. Når Jon Alexander skulle legge seg og ga Steven en nattakos sa han «te amo» til Steven, da var det en som ble veldig stolt og glad 🙂 Ser ut som «urettferdig-syndromet» er i ferd med å roe seg litt (håper i hvert fall det), i dag har vi båret Jon Alexander masse rundt uten at Steven har brydd seg om det, endelig. Blir tungt å ha han på ryggen og nakken når vi surrer rundt. Satser på at morgendagen blir enda bedre!

Vi gleder oss til City sightseeing i morgen, med koselige Adolfo. Han skal vise oss de beste stedene før vi skal reise herfra tidlig, tidlig torsdag morgen. Det blir jo litt rart, nå har vi begynt å bli godt kjente på denne siden av byen og vips skal vi til ett helt nytt sted. Der vet vi jo allerede at det er veldig rolig og lite å finne på, så er spente på hvor rolig det egentlig er.

08.12 (1)

Simón Bolívar, søramerikansk politiker og frihetshelt. Bolívar ledet frigjøringskampen i flere sør-amerikanske land mot de spanske koloniherrene på starten av 1800-tallet.

 

Dette innlegget ble publisert i Colombia 2015 blogg. Bokmerk permalenken.

1 svar til Avslapning og tur i byen!

  1. Beate sier:

    Ser ut som om dere har det kjempekjekt sammen😊 utrolig spennende å følge med!
    Lykke til videre med neste etappe😘

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s