Viktig møte, Zoo og lysfest!

I dag har det skjedd en del, vi startet dagen tidlig – spiste frokost og ble hentet for å reise til ICBF og ha møte med psykologen om hvordan alt går så langt. Møtet gikk kjempefint, alt virket bra og papirene er ferdig underskrevet. Ett skritt nærmere 🙂 Jippi!!

Etter møtet tok vi oss en liten pust i bakken før Adolfo kjørte oss til dyreparken!! Det var deilig å dra dit, fin park – ikke så stor, men en god del dyr. Han hadde veldig lyst til å bli med oss rundt i parken og da fikk han det. Koster oss jo litt, men det var koselig å ha han med.

07.12 (6).JPG

Adolfo, sjåføren vår.

Det var mange fine dyr der, den kuleste var sibirsk tiger. Den lå og sov på en hylle ved ett stort vndu, så vi var helt inntil den!! For ett stort dyr og så fint!

 

07.12 (4)

Ellers så var det masse skumle slanger, bla. Anakonda, pyton og klapperslange, krokodiller, bjørn, zebra, kenguruer, fugler og mye, mye mer.

07.12 (5)     IMG_3346 (2)

Parken ligger rett ved elven som renner igjennom Cali, så det er veldig frodig og pent der – selv om parken er midt i en storby. Vi var der fra 11:30 – 15:00, så enda mye igjen av dagen.
Adolfo sa han ofte var med adopsjonsfamilier i dyreparken og at Jon Alexander var veldig våken og har veldig godt ordforråd/språk til å være bare 3 år. Det samme sa psykologen tidligere i dag også. Vi merker det jo vi også, han er jo spansk læreren vår, he,he!!

Når vi kom tilbake til hotellet slappet vi av litt, tok oss en dukkert og så var det neste høydepunkt for dagen – lysfest på parkeringsplassen foran hotellet! Vi startet 18:30, da var det satt ut stoler til alle og musikken var på, god stemning med både familie og ansatte på hotellet + gjester. Vi fikk vin, brus, pizza og snacks + alle fikk tenne stearinlys som vi satte ut på plassen der. Lysfesten markerer starten på julen og er til for å hedre Jomfru Maria. Det er en den viktigste dagene for Colombia i førjulstiden.

07.12 (2)  07.12 (3)

Alle fikk også stjerneskudd som vi fyrte opp, Jon Alexander var litt redd for det med en gang, rygget bakover og ville ikke holde. Etter å ha sett på oss andre en stund ville han også og skrekken var borte 🙂 Stor stas for både små og store. Jon Alexander er veldig glad i å løpe og føk  frem og tilbake forbi der vi satt som en liten tornado. Så søt, må bare le når vi ser på han. Halv ni var det stort fyrverkeri like nede i gaten vår, masse fine raketter, gøy å se på for alle! En veldig hyggelig kveld og klokken ble nesten 21:00 før  gutta kom seg i seng. Veldig bra vi kan sove lenge i morgen!

07.12 (1)

Steven skilpadde.

Dette innlegget ble publisert i Colombia 2015 blogg. Bokmerk permalenken.

4 svar til Viktig møte, Zoo og lysfest!

 1. Farfar sier:

  Gratulere med underskrevne papirer.Det virker som Jon Alexander er en oppvakt og kjekk gutt.Hils til Steven fra Farmor og Farfar.

 2. Trine Lise sier:

  Heisann
  Endelig et skritt videre i prosessen, Vi teller dager 🙂
  Det er så mange flott bilder i bloggen, og vi får inntrykk at dere ser mange flotte steder
  og fyller dagene med mange minnerike dager. Kjekt med egen «spansk-lærer», og en som forteller hva dere ser på veien. Og slett ikke dumt at han selv kan fortelle hva han liker og ikke liker til de ansatte på hotellet. Har Steven lært noen spanske ord av Jon Alexander?
  Det er kos å lese at de har det så flott i sammen og stor glede av hverandre.
  Tenk så spennende det blir når Steven skal vise Jon Aleksander rundt her hjemme.. 🙂
  Det er så mange spennende og glade opplevelser å se frem til. Vi gleder oss over å kunne dele de med dere, gjennom bloggen og senere når vi møtes.
  Klem fra Trine Lise (Brian og guttene hilser)

 3. Tor Frode sier:

  🙂 ja, rart at det har gått over en uke allerede. Spansk-læreren står på og jeg tror nok Steven får med seg noen ord på veien han også. Steven gleder seg veldig til å komme hjem med Jon Alexander, litt redd for lekene sine – men får håpe det roer seg fort.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s