Her er gutten vår!!

En lang og ganske slitsom dag er snart over og vi er så happy! Endelig er Jon Alexander gutten vår også på papiret og vi er en komplett familie på 4 som vi alltid har ønsket oss.

Dagen startet tidlig, vi ble hentet av Reinaldo, sjåføren vår og han hadde med seg Angelica som er tolken vår her i Bogota området og Elena, advokaten vår som har kommet fra Cali for å avslutte alle nødvendige papirer. Vi dro til La Mesa, fikk skrevet under alle papirene og hilst på dommeren, en hyggelig dame. Nå kan vi feire, gutteprins nr 2 er vår for alltid 🙂

IMG_3714 (1024x763)

Her underskrives dommen 🙂

Så var det å sette nesen videre mot Bogota, turen skulle ta i underkant av 2 timer – men pga en stygg ulykke på veien måtte vi snu og kjøre en svingete, liten vei opp i fjellet istedenfor. Vi startet ca 12 og var ikke ved hotellet før ca 17.

IMG_3723 (2) (1024x683)

Frodig på 3000 moh!

 

Min dårlige form er fortsatt ikke helt borte og i dag har Tor Frode «arvet» problemene. Helt gåen, men vi klarte oss hele bilturen uten ekstra pauser – stolte av oss selv! Når vi kom på hotellet fixet de en spesiell urtemix til oss som skal hjelpe, nå krysser vi fingrene for at det stemmer. I morgen er vi klare for nye eventyr i denne store byen, ser ut av vinduet nå og der er det en fin park med stor gressplen og mange lekeapparater – herlig! Savnet det i Cali.

Denne store dagen skulle vi jo fått feiret litt skikkelig, men pga formen får vi ta det igjen så fort som mulig!

I morgen skal vi på den norske ambassaden og ordne midlertidig pass til Jon Alexander, så dagen fri til kos og avslapning.

Og dere som har lurt på hvordan den lille diamanten ser ut, her er han:

15.12 (26)

15.12 (28)

15.12 (29)

15.12 (20)

15.12 (21)

15.12 (36)

15.12 (27)

15.12 (22)

15.12 (35)

Dette innlegget ble publisert i Colombia 2015 blogg. Bokmerk permalenken.

18 svar til Her er gutten vår!!

 1. Cami sier:

  HIPP HURRA!!! For en skjønn liten tass😀😍 gratulerer så mye med gutt nummer to – endelig!! 💕 Mange klemmer til den lille familien, gleder meg til å se dere igjen!

 2. Christina sier:

  Gratulerer!!! For en herlig liten gutt<3 Han er jo bare helt nydelig 🙂

 3. marytorstensen sier:

  Hurra, gratulerer!! Hællandussen for en skjønn liten tass ❤ Rørt til tårer ❤ Åsså se på brødrene brothers da 🙂 Hihi, sååå fine!

 4. Merete sier:

  Gratulerer til dere alle!! Så herlig å se, for en nydelig sjarmør 🙂 Tipper Steven er både flink og stolt storebror :-). Håper urtemixen hjelper, da ! Klemmer fra meg.

 5. emilie sier:

  Gratulerer ❤ ❤ Han så skjønn han er og så fine de er sammen :-))))

 6. Monica sier:

  Hurra Hurra, og gratulerer så mye, med enda en nydelig sjarmør i familien. Vi gleder oss med dere. Klemmer til dere fra fam. Sørensen.

 7. Elisiv sier:

  Gratulerer med dagen!! Stor merkedag! Fin gutt, og fin storebror!!
  Velkommen hjem etterhvert!!

 8. vesbloggen sier:

  Velkommen til enda en flott gutt i familien! Han er veldig søt og åpenbart en liten kar med et stort glimt i øyet! GRATULERER!!!

 9. Kjersti Gander sier:

  Den beste julekalenderen ever!!!! Så spennende å følge dere hver dag! Herlig liten gutt, så fint å se bilder av brødrene sammen 💕!! Fortsatt god tur og god bedring😄👍! Klem fra Kjersti(sfo).

 10. Marit sier:

  For en lang reise som nå går mot en lykkelig slutt.
  Endelig er dere 4 og for noen herlige skjønninger dere har.
  Alle de fortvilte årene tilbake i tid som nå endelig har endt med to skjønne gutter. Steven blir en flott storebror
  Så glad på deres vegne 😘

 11. Vegard og Mari sier:

  G R A T U L E R E R!!! Utrolig nydelig gutt, som sin storebror! Nå er dere en flokk❤️ Vi gleder oss til å møte dere alle sammen når tiden er inne. Stor klem fra Vegard, Mari og jentene!

 12. Cecilie W. sier:

  Gratulerer med enda en vakker prins😍💐 Det er helt fantastisk å lese opplevelsene deres! Herlige bilder av en flott familie på 4💗
  God bedring til dere begge🌸👷🏻
  Stor klem fra Cecilie

 13. Beate sier:

  Slutter meg til alle her og heldige Jon Alexander som har fått en så utrolig herlig familie😘 han ser ut som en hjerteknuser! Håper ingen flere får det viruset #nofun Kaaaansje vi ses i des (crossing fingers) xoxo

 14. Mari sier:

  Tårene har jo trillet tidligere når jeg har lest det du har lagt, men nå fosset det!! hehe herregud så nydelige gutter, gratulerer så mye med den lille diamanten:) stor klem fra meg

 15. Elisabeth sier:

  For en fin storebror og lillebror 🙂 Fine gutter begge to. En utrolig fin familie…..

 16. Amanda sier:

  Gratulerer! For en fin familie 🙂 Ser ut som at Steven er stolt storebror også ❤

 17. Airi sier:

  Sååååå søt han er!!!! Dere er så heldig som har to så søte gutter!!:-) klem til alle 4!:-)

 18. Tor Frode sier:

  Tusen takk for alle de fine meldingene 🙂 Vi setter stor pris på dem! Vi er så stolte av de fine guttene våre, tenk at vi har vært sååå heldige 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s