Nest siste dag i Colombia

Rart å tenke på at i morgen på denne tiden er vi i luften på vei hjem. Vi har hatt noen kjempefine dager her denne gangen også og er sikre på at dette ikke blir siste gang vi reiser til Colombia! Om ikke annet, så i hvert fall for å oppleve kulturen og landet på nytt – det er så vakkert her. Kan absolutt anbefales!

I dag har vi surret rundt og holdt oss mest i nærområdet. Spist god lunsj på en taco-restaurant like i nærheten og gått på cafe og spist is og drukket god, Colombiansk kaffe (2 kopper kaffe, 2 is og 2 kakestykker kom på 45,00). Vi møtte også en av de finske familiene i parken utenfor hotellet i dag, ungene fikk lekt litt sammen og vi skravlet – det var koselig.

DSC_0041 11 (2) (1024x576)

Det virker som alle 4 er reiseklare i morgen. Måtte le litt av Jon Alexander i dag, vi var i en butikk og vips har han gått bort til en som jobber der og fortalt han at i morgen skal han fly helt til Norge og til huset sitt. Fine, lille tassen – han er godt forberedt, det er sikkert og visst. Nå gleder han seg til å sette seg i flyet i morgen og til å se hjemmet sitt for første gang 🙂 Han har sett på kartet og peker på Norge og smiler. Vi viste han også bilder av rommet hans i dag og det så ut som han likte det godt. Han ba om å få se bildene flere ganger og pekte veldig på det nye teppet som har en vei man kan kjøre på.. det blir nok suksess for en som er så glad i biler!

Lysbilde2

Guttene har fått hvert sitt Star Wars sverd i dag og har lekt så fint med det i laaang tid! Vet ikke hvordan det er hjemme, men her er det helt vill Star Wars feber!! Lekebutikkene er smekk fulle av figurer og stash. Uvant verden for meg og det er vel bare å venne seg til det, 3 mot 1 er ikke så enkelt i lekebutikken. Jeg prøver å vise guttene nydelige kosedyr, Disney figurer og søte leker men de er ikke så interessert. Jon Alexander syns foreløpig Mikke Mus og gjengen + Peppa gris er kul, men tipper det går fort over også, Biler og fly er mye tøffere. Jeepbilen til Steven blir nok en suksess – i dag har han satt seg oppi mange elektriske biler i butikkene og vi får han nesten ikke ut derfra, så det blir spennende å se hva han syns om bilen hjemme.

Vi er siste norske familie som kommer hjem fra Colombia i år, tror det totalt er ca 60 barn adoptert herfra i løpet av 2015 og vi får håpe tallet blir enda bedre neste år. Det ser ut som ting går litt raskere nå enn de siste årene, så får bare krysse fingrene for de som kommer etter oss.

Søndager er så rolig her, det er nesten ikke biler i gatene og parken hadde vi helt for oss selv nå i ettermiddag. Vi så en lat familie som kjørte forbi hotellet tidligere i dag, de svingte bilen inntil siden, satte på nødblinkeren og slapp ut hunden så den kunne løpe seg en runde før de kjørte videre. Det må være toppen av latskap, hva skal man med hund da?

Nå er vi snart ferdig pakket og skal bare kose oss i morgen før vi blir hentet av Reinaldo 15:30 og setter nesen mot flyplassen. Vi er ikke så langt unna, men det er fryktelig mye biler og trafikk her, så må være ute i god tid! Angelica kommer innom hotellet i morgen også, så er vi sikre på at alle papirer vi må vise frem på flyplassen er i orden osv.

Vi vil skrive litt i  Norge om hvordan Jon Alexander syns det er å treffe alle i familien, vinter og julefeiring 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Colombia 2015 blogg. Bokmerk permalenken.

1 svar til Nest siste dag i Colombia

  1. Merete sier:

    Så herlig, ønsker dere en god tur hjem! Og så koselig at dere får julaften hjemme, litt av en pangstart for Jon Alexander 🙂 Ha en koselig julefeiring! Gleder meg til å treffe dere igjen 🙂 Klem Merete.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s