Colombiansk pass og shopping

Da er vi i mål med papirer gitt… Alt vi trenger for å reise hjem er klart! Tor Frode og Jon Alexander hentet det Colombianske passet i dag. Han må ha Colombiansk pass for å kunne reise ut av landet. Nå kan vi bare kose oss ett par dager før vi setter oss på flyet hjem mandag kveld, og lander i Norge tirsdag ettermiddag 🙂 Vi er glade vi fikk plasser på flyet , det var veldig fullt. Norsk jul – here we come!!

DSC_0014 16 (2) (1024x806)

Papá Noel

 

I dag har vi gått frem og tilbake til ett stort handlesenter Unicentro som ligger ca 35min gangavstand fra hotellet (med små barneskritt). Der var det skikkelig julestemning og gutta fikk til og med møte Papá Noel!! Det var spennende å få kos og sitte på fanget til selveste nissen!! Steven syns det var veldig rart at nissen snakket spansk.

Tor Frode fikk klippet seg, det er komisk billig – det kostet 20.000 Colombianske pesos som tilsvarer litt under 60 NOK. Han ble veldig fin, så det gikk bra. Utfordring å klippe seg hos en som ikke kan engelsk.
I morgen skal jeg sjekke om de har ledig time til meg også, det blir spennende.

DSCN0483 (2) (1004x1024)

Jeno´s Pizza, mmmmmmmmmmmmm…

På kvelden bestilte vi oss litt mat opp på rommet, det er så deilig. Mye godt på menyen her på hotellet og er ikke spesielt dyrt. De har bla små gode supper som koster 6.000 pesos, dvs. ca 18 NOK, det er greit for en middag.

Nå på kvelden så vi ut av vinduet og der var ett par med en liten baby på kanskje 7-8 mnd og en stor henger full av søppel. De stod og rotet i søppelposene utenfor hotellet og fant mat og plastflasker m.m. som de tok med seg. Den lille jenta gråt og var så lei seg der hun satt oppi en liten pappeske. Hun hadde lue på seg, men sikker på at hun var både sulten og kald stakkars liten. Det gjorde nok inntrykk på Steven, for han begynte å lete etter pengene sine og ville løpe ned og gi dem penger… Kan ikke forestille oss engang hvordan det er i de fattige strøkene, her vi bor er jo egentlig en luksusdel av Bogota.

Når jeg ser ut vinduet nå har det rigget seg til en gjeng med volleyballnett rett over veien for hotellet, i parken. Det kribler i både armer og ben på Tor Frode, nå fikk han lyst til å kaste seg med i matchen tror jeg.. 🙂 Kanskje litt risky, for han gir alt og slenger seg ofte og underlaget her er asfalt og ingen knebeskyttere med..


Her bor vi i andre etasje.
(For dere som ikke vet 😉 «Hold venstre museknapp inne over bildet og beveg musen»)

Vi får hoppe tidlig i seng i dag også, klare for siste shoppe innspurt. På vei hjem i dag så vi også en av favoritt spisestedene våre fra forrige gang – Buffalo Wings, der blir det lunsj i morgen, får vann i munnen og gleder oss max allerede 🙂 Det er så bra å gå her, det er parker og grønne lunger overalt. Mye finere turmulighet i bybildet enn hjemme. I de store hovedgatene er det ofte lagt inn en egen gang/sykkelsti mellom kjøreretningene og der er det flotte trær, planter og gress – helt topp.

 

Dette innlegget ble publisert i Colombia 2015 blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s