Bogota og norsk pass

Da nærmer vi oss målet, i dag har vi fixet norsk pass til Jon Alexander. Bare det Colombianske passet som nå gjenstår. For å få det må vi ha den nye orginale fødselsattesten som må bli utstedt og sendt fra Cali.

DSCN0454 (768x1024)

              Ambassaden i Bogota (La Real Embajada de Noruega en Bogota)

Her i Bogota er det en del kaldere enn de andre stedene vi har vært, så nå får vi bruk for hettejakker og langbukser. Tror temp har ligget på ca 15 grader på dagen og ned mot 4 grader på natten..  Jon Alexander stakkars syns det er så kaldt, han går i kofferten og finner mer og mer klær og tar det på seg. I dag har det blitt doble sokker og i tillegg ville han ha sko. Lurer på hvordan det blir når vi kommer hjem, men der er i hvert fall klærne klare for å tåle kuldegradene 🙂 Jeg skjønner han godt for det blir ganske kaldt på gulvet når det er parkett og fliser uten varme.. Får se om de kan justere noe på det i morgen eller så får vi dra på shopping.

 

DSCN0464 (2) (768x1024)

I Bogota er det kaldt for en som er vant til en stabil dagtemperatur på ca. 27-30 grader hele året.

 

Området vi bor i er fint, vi har vært i parken rett utenfor hotellet og lekt i dag. Det er mange lekeapparater for barn der og ganske mange som slapper av i parken når de har lunsj. Koselig 🙂 Ikke langt unna er det også ett fint spiseområde med mange gode restauranter, så nå skal vi ut og kose oss til lunsj hver dag. Gøy å velge selv hva man vil spise noen dager også! Det er i tillegg ett stort shoppingsenter i nærheten, det skal vi teste ut i morgen.

DSC_0009 18 (2) (576x1024)

Vi bor i andre etasje.

 

Jon Alexander har begynt å rope «fry, fry» hver gang han ser ett fly mot himmelen. Så her kommer det nye ord på norsk hver eneste dag, det er gøy 🙂

DSC_0008 17 (2)

I dag gikk turen til McDonalds.

Dette innlegget ble publisert i Colombia 2015 blogg. Bokmerk permalenken.

2 svar til Bogota og norsk pass

 1. Trine Lise sier:

  Heisann
  Hurra, endelig er papirene på plass, og vi gleder oss over å se bilde av familiens siste tilskudd. Så nydelig liten gutt ❤
  Det er jo trist å lese at dere ikke har vært helt i form de siste dagene. Men jeg håper dere er på bedringens vei og kan nyte de siste dagene før hjemreise. Bildene er supre. Store smil på alle 4, og det ser ut som om guttene har det gøy sammen. Både Benjamin og Sebastian rakk å se bilder før oss.. Sånn er det med ungdommen… Alltid oppdatert! De hilser og ber meg si at dem gleder seg til å bli kjent med Jon Aexander og møte alle igjen.
  Vi var på hyggelig grilltur i Svinndal på søndag. Nå ser vi frem til neste treff hvor stor-familien har blitt ennå større og barna kan leke sammen. Det er stas!
  Store klemmer fra Sebastian, Benjamin, Trine Lise og Brian

 2. Kari Storolt sier:

  Vi er så glade på deres vegne !! Det skal bli så fint å se dere fire sammen ,bildene taler for seg, lykke !! Jeg må berømme dere for bloggen som er tilgjengelig for oss, rørende og fint å lese. To flotte gutter har dere nå,vi gleder oss med dere. Og det er vi ikke alene om, så mange som følger dere på denne reisen. God klem fra Olle og Kari .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s