Bytur og dårlig form!

Natt til i dag har vært helt pyton for min del. Merket at jeg følte meg litt uggen når vi la oss og i ett-tiden startet problemene. Tror jeg har fått i meg noe jeg ikke har tålt for måtte fyke frem og tilbake til badet flere ganger i natt, kastet opp om og om igjen  Åå, det er pyton å være dårlig! Det varte en god stund utover dagen, så gutta måtte spise frokost og kose seg med bading mens jeg lå her inne på hotellrommet. Gørr kjedelig! En av vaskedamene kom innom og ordnet te til meg, det hjalp faktisk litt, så jeg klarte å bli med ned til lunsj, spiste ikke noe, men fikk ett stooort glass iskald cola.Det smakte. 

14.12 (1) (576x1024)

Klatring i bambusskogen!

Planen var at vi skulle ta en tur inn til byen La Mesa i dag, så selv med litt dårlig form på meg dro vi av gårde alle 4. Vil jo ikke gå glipp av noe heller! Det tok ca 20 minutter å kjøre dit og en av sønnene til hotellsjefen kjørte og hentet oss. La Mesa var en koselig liten by, den har ca 15.000 innbyggere. Ikke så mange severdigheter å se, det er en stor, flott katedral der – ellers mange småbutikker med mye «jalla». Ble ikke så veldig mye shopping, men noe fikk vi tak i.

14.12 (4) (1024x768)

La Mesa sentrum.

Vi var der fra 15 – 18, det var nok. Først gikk vi en runde og så i butikker, så satt vi å så litt på livet i parken utenfor katedralen. Gøy å se på mennesker. Snakket med noen som kunne engelsk og som satt sammen med to barn med hver sin hundevalp. De var så nydelige og bare 4 uker gamle! Stakkars småtasser… Så inn vinduet i en dyrebutikk også, de selger små hundevalper der, veldig uvant fra Norge.

14.12 (2) (768x1024)

Handlegate i La Mesa.

Nå er det bare vi som er på hotellet, så veldig stille og fredelig i forhold til hvordan det var i helgen. Når vi kom tilbake valgte vi middag selv, spagetti og kjøttsaus og de fixet mens vi tok oss en strekk på rommet. Siste middagen vår her, i morgen blir vi hentet av Reinaldo (sjåføren), Angelica (tolken) og Elena (advokaten vår). Vi reiser rett til La Mesa og snart er Sentensiaen i orden… Da er Jon Alexander gutten vår også på papiret :-)Det må feires når vi kommer til Bogota senere i morgen!
Takk for oss Hotel Paraiso Terrenal, kanskje vi svinger innom en annen gang ….

Dette innlegget ble publisert i Colombia 2015 blogg. Bokmerk permalenken.

2 svar til Bytur og dårlig form!

  1. Ylva sier:

    Hei alle fire. Veldig spennende å følge reisen deres. Takk for spennende og maleriske beskrivelser av hvordan det er og hvordan dere har det. Gleder meg til å møte dere når dere kommer hjem.
    Og håper formen er bedre igjen, Merete 🙂

  2. Monica sier:

    Hei igjen! Det ser ut som dere har hatt noen veldig fine dager i Cali:-). Veldig gøy å se alle de fine bildene dere har lagt ut, sammen med fine fortellinger fra livet i Colombia:-). På den måten blir jo vi også litt kjent med det flotte landet. Godt å høre at alt går så fint med begge gutta også. Vi gleder oss som sagt veldig til å se dere igjen. Nyt varmen så lenge dere kan, her hjemme har vinterkulda kommet. Brrrr… Klemmer fra fam. Sørensen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s