Søndag og avslapping

Så var det søndag! Rart at vi har vært her i over 2 uker allerede, vi syns det har gått veldig fort. I går, med smekkfullt hotell var det ikke internett og hittil i dag har det heller ikke funket. Kjedelig! Derfor har vi heller ikke fått lagt ut noe om gårsdagen enda.
Sjarmtrollene våre har fått mye oppmerksomhet i dag også, helt komisk. Damene her vil klemme og kose på dem og mennene bryte håndbak og ta «give me a five». Steven syns noen ganger det er litt flaut, men det er jo gøy også da.
Tor Frode løp en tur ned til fossen vi ikke kom helt frem til i går. Det var veldig pent der og mange som hadde gått dit for å bade.

13.12 (5) (1024x768)

Populært turmål og badested.

Deilig vær i dag også, har kanskje sett 20 regndråper til sammen på disse 14 dagene, så Yr kan gå å legge seg 😉 Kofferten er pakket med en god del klær vi ikke kommer til å få bruk for, for å si det sånn! Ved bassenget i dag fikk gutta seg ett par lekekamerater, en jente og en gutt som de kastet ball med en god stund. Det var veldig gøy.
Lunsj ble servert ved svømmebasseng området og i dag var det grillmat på menyen. Veldig godt dette også, med unntak av blodpølse som ingen av oss spiste. Jeg prøvde, men den var ikke noe særlig.

13.12 (3) (1024x683)

Den daglige gåturen.

På ettermiddagen gikk vi oss en fin tur som hotellsjefen anbefalte oss. Vi gikk langs jernbanen som har gått her og ble lagt ned for 35 år siden. Nydelig runde med små koselige hus og hager. Så en sort klump av ett dyr i dag også, er en slags stor rotte uten hale. Den vi så i dag tok det litt mer med ro, så vi fikk sett den litt bedre, men fortsatt for rask til at vi fikk tatt bilde av den.

13.12 (2) (1024x683)

Gøy å kappløpe mot lillebror!

Mangoene henger i store klynger på trærne og vi har sett mange andre spennende frukter også. På turen møtte vi en stor familie som var litt nysgjerrige på oss. En av sønnene kunne engelsk så vi snakket litt med dem, alle vi møter er så hyggelige

13.12 (1) (1024x856)

Hyggelige Colombianere 🙂

Guttene har kost seg sammen i dag både med lek og på turen, de er så søte når de går sammen hånd i hånd og bare er gode venner. Jon Alexander øver seg på norske ord og lærer fort, tror språket vil komme raskt når vi kommer hjem.
Nå sover de så fint begge to, Jon Alexander er like fin å legge som Steven. En klem til hver, så hiver han seg opp i sengen på magen og sier «buenas noches» og så sover han på under 5 minutter. De første dagene i Cali måtte det være helt mørkt i rommet, men nå er det ok med litt lys på og vi kan lese og slappe av til han har sovnet. Etter det slår vi på fullt lys igjen og spiller kort og koser oss. Litt slitsomt å ha hotellrom uten sofa/bord, kun 3 senger… blir litt lei av å bo oppi en seng, men det går jo. Steven er like god på soving, hodet på puten – synge ett par sanger og vips sover han også. Nå sitter vi andre 2 og kribler litt i fingrene for å sjekke mail osv, så håper det snart skjer noe med nettet!
Vi merker at vi blir ganske slitne, egentlig ganske komisk for slapper jo mye av. Det går i spising, bading, skolearbeid, spising, turgåing og spising igjen før vi går til rommet. Jeg prøver å lese en bok, men det er ikke mange sidene jeg kommer igjennom før øynene lukker seg. Det kan være både på dagtid og på kvelden, puh – det er nok å henge fingrene i med 2 gutter 😉

12.12.15 (1024x768) (2)

Den lokale sjappa!

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Colombia 2015 blogg. Bokmerk permalenken.

3 svar til Søndag og avslapping

 1. Caroline Bråthen sier:

  Hei alle fire
  Ja tenkt at dere nå har vært i Colombia i over 2 uker. Det er så gøy å følge med på bloggen deres og høre om alt som skjer. Vi gleder oss stort til å få dere hjem og bli kjent med lille Jon Aleksander.
  Mange klemmer fra Mina,Thelma,Terje og Caroline

  • Tor Frode sier:

   Ja det skal bli gøy å komme hjem.. Dette går jo knirkefritt! I morgen er dagen, da er Jon Alexander vår også på papiret. Tror kanskje vi kan.legge ut bilder av han da, det gleder vi oss til. Vi må feire i morgen etter at vi har kommet frem til Bogota. Mange klemmer til dere 😘

 2. marytorstensen sier:

  Hei på dere alle sammen 🙂 Ja, tenk at dere har vært der i 2 uker allerede. Tiden går så alt for fort. Og dere er snart i mål. Hurra 🙂 Gleder oss masse til å se dere. På skolen har de juleglede-kalender, der de hver dag kommer hjem med et nytt oppdrag. En dag i forrige uke var oppdraget å ringe en man er glad i, da ville Aurora ringe Steven ❤ Hun gråt da hun skjønte det ikke gikk, stakkar ❤ Men snart er dere hjemme, det blir stas 🙂 Her er det frost på bakken og trærne, men fortsatt ingen snø. Snøkanonene har startet ved golfhuset, så nå er det ikke lenge før vi kan ta skiene på beina og ta en runde på ski 🙂 Kos dere masse videre. Juleklemmer fra Aurora, lillebror i magen, Kenneth og Mary Anne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s