Nok en fin dag i dette vakre landet.

Det har ikke skjedd så mye nytt, men Jon Alexander har begynt å si noen norske ord. Det er så gøy å høre på han.. Når vi går tur strekker han opp armene og sier «bære meg». Han kan en del andre ord også men de har han ikke begynt å bruke enda.
Det har vært skikkelig bra temperatur her i dag, så etter frokost og frem til lunsj koste vi oss ved bassenget

12.12.15 (1024x768) (1)

Padletur i den lokale dammen.

Ny gjeng ankom hotellet i dag, 80 stk damer fra ett treningssenter i Bogota. Vi må le, det er så mange som kommer bort og vil ta bilde av oss + klappe på Steven og Jon. De syns ungene er så pene og at det er veldig bra at vi har adoptert dem. De var så søte, gledet seg veldig til i kveld for da skal de ha whiteparty, alle sammen kledd i hvitt.
Natten har forresten vært slitsom, de startet med fyrverkeri litt over halv tolv og det smalt og smalt. Fyrverkeriet her nede smeller mer enn normalt, både Tor Frode og jeg våknet og ble liggende våkne og høre på. Det var ett under at de andre to ikke ble vekket av bråket. Etter fyrverkeriet startet karaoke showet oppe ved bassenget, puh, ikke lett å sove med en haug av falske stemmer derfra heller. Så akkurat i natt har vi ikke lukket øynene spesielt mye.
Etter lunsj i dag gikk vi tur ned mot ett fossefall, kom oss ikke helt ned – for vi startet litt sent. Det gjorde ikke så mye, for turen i seg selv var allikevel veldig fin.

12.12.15 (1024x768)

Sump!

Det er, som tidligere nevnt, utrolig vakkert her! Så frodig. Vi gikk forbi en god del kaffeplanter også, morsomt!

12.12.15 (1024x768) (3)

Enda mer kaffe 🙂

12.12.15 (1024x768) (4)

Umodne Kaffebønner!

 

På vei tilbake hørte vi plutselig noe knaking i buskene og vips spant det en svart kule ut fra buskene og over stien rett foran oss. Aner ikke hva slags dyr det var, for den var så rask. Det var litt spennende.
Før middag satte de i gang med ett skikkelig fyrverkeri igjen. Denne gangen fikk vi jo sett på det også. Det smalt veldig når det er så nærme, så holdt på ørene til Jon Alexander så godt som mulig. Både han og Steven syns de var stas og han sier bra «borbora» i ett sett, som betyr fyrverkeri på spansk.
Vi holdt på å gå tom for bleier i dag, det hadde jo vært litt krise.. Han bruker dem bare når han må noe annet enn å tisse + når han sover og hvis vi skal ut på langtur. Vi prøvde oss i dag med at han skulle sitte på do og «po po», men det var ikke poppis. Han ble helt fortvilet og gråt i sikkert 30 minutter, stakkers – det der får vi komme skikkelig i gang med når vi kommer hjem. Enklere det. Bleier er veldig dyrt her i forhold til andre ting, Tor Frode fikk tak i noen nede i den lokale sjappa. De solgte dem en og en og de kostet ca 20,00 pr stk. Da har vi i hvert fall til vi skal videre til Bogota, så kan vi heller kjøpe der. Vi kjøpte oss også ett par brus og noe godis, det er IKKE dyrt! 2 brus, 3 små potetgull, 4 kjærligheter og 1 snickers kostet bare 24,00 – da er det gøy å handle 🙂 Og det var til og med på hotellet, ikke i butikk.
Ok, teller ned dager nå til vi skal videre – er spennende å se hvor lang resten av prosessen tar. Vi er litt sure på nettet her, størsteparten av dagen funker det ikke… så må sjekke mailer, fb osv sent på kvelden eller tidlig, tidlig morgen. Dette blir bedre på tirsdag når vi reiser til Bogota. Utover det så koser vi oss veldig her, så deilig å bade i bassengene og fint at det er litt liv og røre her i helgene 🙂
Good night fra Hotel Paraiso Terrenal.

Dette innlegget ble publisert i Colombia 2015 blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s