«Hemmelig» utflukt!

Ikke skjedd så mye spesielt i dag, vi spiste frokost og gjorde oss klare for «hemmelig» utflukt kl 10:30. Det eneste vi fikk beskjed om var å ta med badetøy. 4 familier på tur i dag og turen gikk til ett sted ca 45 minutter unna .

06.12 (1).JPG

Ut på tur!

 

Vi reiste til et spisested med basseng og lekeapparater for barn. Det var helt greit der, men opplevde ikke noe nytt – var mer for å slappe av og leke med barna. Vi hadde håpet på tur opp i fjellet for å kjenne mer på Colombiansk kultur og se landskapet rundt denne store byen, men det ble det ikke denne gangen. Vi skal leie en sjåfør og gjøre det en dag.

06.12 (3)  06.12 (2)

Vi spiste lunsj der før vi reiste tilbake, maten min fikk jeg anbefalt av sjefen på hotellet vårt. Hjelp, den var ikke god!! Tynn, tynn skive med noe kjøtt som var grillet, og biten hadde i tillegg en rar konsistens og mye fett. Prøvde å spise så mye som mulig for å være høflig, men det var ikke godt. Tor Frode tok en bit og klarte ikke spise opp den en gang. Jeg lurer veldig på hva det var, de sa ku, men hvilken del av en ku var det i tilfelle..
Tor Frode foreslo magen, jeg lurer nesten mer på om det var en hund. Håper ikke det, men er skeptisk 🙂 Murrer litt i magen nå på kvelden også, så dette var ikke akkurat en innertier!

06.12 (4)

Bananplanter.

 

Var tilbake på hotellet rundt 16:00, slappet av på rommet. Guttene så en tegnefilm, så var det middag igjen og deretter loppekassa på Jon Alexander litt over 19:00.

Vi må legge oss tidlig i dag, for i morgen skal vi ha møte med ICBF/barnevernet om hvordan det går med oss. Det blir spennende, er jo ekstra spennende når de kan spørre Jon Alexander hvordan han har det 🙂 Får håpe han svarer at han har det fint. Han vet i hvert fall at vi er mami og papi nå, det sier han hele tiden.

Vi har også fått beskjed om å bestille flybilletter med morgenflyet til Bogota på torsdag for så og dra videre til La Mesa 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Colombia 2015 blogg. Bokmerk permalenken.

4 svar til «Hemmelig» utflukt!

 1. marytorstensen sier:

  Så spennende å høre hvordan det gikk hos ICBF/barnevernet i dag. Regner med det kommer til å gå kjempefint 🙂 Gøy å høre Jon Alexander har plassert dere. Snart får vi høre to stk som roper mami og papi utenfor her, hærlig 🙂 Aurora hilser så mye, hun sa her om dagen at nå måtte dere komme hjem snart. Dere hadde vært ALT for lenge borte. Hihi 🙂 Klemmer fra naboen

  • Tor Frode sier:

   Så koselig Aurora savner kompisen sin allerede 🙂 Steven savner også Aurora og de andre vennene sine hjemme – tror han syns det skal bli gøy å være på skolen igjen, selv om jeg skal være hjemme med Jon Alexander. Klem til dere 🙂

 2. Cami sier:

  Lykke til hos barnevernet! Helt sikker på at det kommer til å gå bra☺️

  • Tor Frode sier:

   Thank you! Ja, det gikk veldig fint. Trodde jo kanskje de kom til å spørre han hvordan han hadde det, men det gjorde de ikke. De virket fornøyde med alle svar de fikk 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s