27/1-11 Enda en opplevelsesrik dag med lillegutt

Begynner å komme inn i rutinene her nå: morgenbad, frokost, tannpuss, tur i byen m/litt shopping, soving, mat og sånn går det i ett videre utover dagen… Det meste har gått fint i dag, spiste frokost på rommet og det gikk supert, men skar seg litt under lunsjen – som også ble på rommet idag.. Tror vi gir han for mange alternativer når vi skal spise, må skjerpe oss – stakkars, han blir nok litt forvirret og veeeldig lei seg, hyler og ligger i stjerneformasjon på gulvet, men det går gudskjelov over… he,he… Bestemt liten kar…

I dag er vi kjempeglade, jeg fixet litt fersk mango til han som han bare ville dele ut til meg og Tor Frode,matet oss med gaffel – veldig grei da. Og så – plutselig ville han at vi skulle kysse han på pannen, annenhver gang – han gikk frem og tilbake mellom oss og bøyde frem hodet så vi kunne gi han ett kyss. Jeg ble så glad at jeg fikk tårer i øynene, det var en herlig opplevelse og en stooor tillitserklæring !!!

Vi har også skypet idag, med Marianne og Maria + Terje, Caroline, Thelma og Mina – det var kjempegøy!! Kjenner at man er langt borte fra Norge og at det er godt å både se og høre dere!! Tror Stiven syns det var gøy også, han satt så fint på fanget og så på + koste seg med vannflasken sin. Første «møte» med tre fine kusiner, tror de skal få det gøy sammen når vi kommer hjem ja !!! Han er kjempeglad  i å leke med andre barn, så det kommer til å bli helt topp !! Vi syns vi er så heldige og har fått verdens fineste lille gutt, han er så glad, ler og smiler masse og er allerede nå også ganske rampete. Det lyser i hele ansiktet hans når han har funnet på noe lurt, må le når vi tenker på det…

Været har vært veldig blandet idag, var kjempefint med sol og blå himmel tidlig idag – vi satte oss ut på verandaen og solte oss litt mens Stiven tok en liten lur og på 20 minutter ble vi solbrente… solen tok til og med igjennom t-shirten min så jeg ble solbrent på magen!! Får vel kjøpe litt solkrem i morgen, prøvde idag – men minste solfaktor vi fant var 40 – syns den var litt drøy… Prøver igjen i morgen. På ettermiddagen har det regnet, første dag med regn for oss her i Pasto.

Pasto er ganske fredelig, er nok fordi det er så godt bevoktet her mot geriljaen. Står vakter langs de største gatene + ser mye politi både med helikopter og bilpatruljer, det er fint. I dag så vi hvordan de gjør det når minibankene her nede skal fylles opp med penger, en ordner med pengene mens det står en vakt med pumpehagle ved siden av og passer på!! Bildet viser hovedveien ned mot hotellet . Byen ligger i bunnen av vulkanen Galeras, som er en av sør-amerikas få aktive vulkaner. Det er lenge siden den har hatt ett skikkelig utbrudd, men det hender det siger røyk opp. Vi leste på nettet i går at Pasto er en tidsinnstilt bombe, våkner vulkanen til liv vil det viske Pasto vekk… Bra det ikke er noen tegn til at det vil skje akkurat nå.Vi hadde lyst til å kjøre opp til krater-åpningen, men det går dessverre ikke ann – får se på den her nede fra.

 

Kraterkanten til «Galeras»

I morgen skal vi vurderes av barnevernet i Colombia, de kommer på besøk hit til hotellrommet for å se hvordan alt går og om vi kan få lov til å fortsette prosessen med å bli Stiven’s foreldre + om vi ønsker å fortsette prosessen. Det siste er det vel ikke så stor tvil om 🙂 Vi får passe på at han har sovet godt og spist masse, så han er glad og fornøyd når de dukker opp, he,he… burde ikke være vanskelig for dem å se at han har blitt glad i oss og omvendt, så tror nok møtet går veldig fint…

Nå ligger det lille vidunderet og sover så fint, han er kjempeflink til å sove – fra åtte til halv syv/syv hver dag og de 2 siste nettene uten mareritt også, puh – det er så godt å se…

Vi krysser fingrene for at møtet går som en drøm i morgen!!

Dette innlegget ble publisert i Colombia 2011blogg. Bokmerk permalenken.

12 svar til 27/1-11 Enda en opplevelsesrik dag med lillegutt

 1. Beate sier:

  Fikk helt klump i halsen av den kysse-episoden…litt av en familie dynamikk:-)
  Lykke til i morgen-tviler ikke paa at det blir topp skussmaal!

 2. Monica sier:

  Det er så utrolig koselig å lese om opplevelsene deres, og du skriver så godt, at det er lett å leve seg inn i hvordan dagene deres er akkuart nå. Lykke til i morgen…. det kommer helt sikkert til å gå bra..
  Klem fra Monica

 3. cami sier:

  Hola!
  Jeg har veldig lyst til å skype med dere en dag 🙂

  Høres ut som det går veldig fint med dere alle tre, tviler ikke på at møtet idag går bra!

  Te amo ❤

 4. Mari og Vegard sier:

  Du skriver så interessant og levende, Merete! Har kommet inn i en rutine nå hvor jeg alltid sjekker bloggen på morgenen, og da er det så hyggelig å lese rapport fra Pasto:)
  Så moro at Stiven har skypet med kusinene, han blir nok en populær fetter ved hjemkomst;)

  Lykke til med barnevernet, det kommer til å gå på skinner!

 5. Camilla Viland sier:

  Jeg følger også bloggen deres hver dag og blir så glad når jeg forstår at det går så bra for dere. Får stadigvekk tårer i øyekroken når jeg leser om rørende episoder, som når lille Stiven kysser dere på hodet. Jeg er helt sikker på at dere blir en fin liten familie og at Stiven vil få det veldig godt hos dere.

 6. Line sier:

  Å, så kos ❤ Gleder meg til å lese bloggen hver kveld 🙂 Klem og god helg!

 7. Jørn , Othilie , Lykke , Lisen og Linus sier:

  He He , husk at 2 åringer slår seg vrange et par ganger om dagen.
  Stevens fremtidige gode venn Linus er akkurat lik 🙂

  Kos dere ! 🙂

 8. Othilie sier:

  Åhhh det er så spennende å følge dere:0) Føler nesten jeg er i Pasto jeg også :0) Gleder meg utrolig til å møte godgutten, skal vaie med flagget på Gardermoen. Lykke til med møtet, det går såååå fint. Ha det supert papi, mami og Stiven.

 9. Farmorutten sier:

  Kjære Merete og Tor Frode.
  GRATULERER med Gogutten. Farmor gleder seg til at dere alle 3 kommer hjem.
  Glad i dere. Masse klemmer fra Farmor.

 10. Marit sier:

  Kosestund med bloggen deres 🙂 Takk Merete for at du er så fink til å skrive og informere oss hjemme. Morgendagen går på skinner. You are family.
  Stor klem.

 11. Caroline sier:

  Takk for skypen i går! Helt fantastisk å se dere alle tre:) Og Stiven var bare så vakker og blid! Savner dere , gleder oss til dere kommet hjem:) klem

 12. Teresa sier:

  Det er så utrolig fantastisk å lese å jeg bare kjenner at jeg blir så glad!!! stooor klem til dere alle tre. 🙂 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s