26/1-11 For en start på dagen…

Ja, skal vel ikke bare være en dans på roser… i dag fikk vi testet oss, gikk ned til frokost, bestilte det vi ville ha og satt og koste oss til maten kom. Da slo han seg helt vrang, alt vi gjorde var feil… skal maten deles opp eller ikke, skal vi ha på smør eller ikke osv… han hylte så hele frokostsalen stirret på oss og holdt på i 10 min uten antydning til å stanse.  Stakkars liten..  Vi pakket med oss maten og spant opp på rommet vårt og spiste resten der. Stakkars kelneren vår var så grei, etter noen minutter på rommet banket det forsiktig på døren – og der stod han med alt vi ikke fikk med oss når vi spurtet avgårde fra frokosten. De er så koselig de som jobber her.. Han roet seg fort når vi kom opp hit. Puh, ble litt satt ut av dette begge to – men kom oss til hektene igjen etter en times tid…  I morgen blir det frokost på rommet 🙂

Resten av dagen har vært strålende, så kanskje det var den ultimate testen for å se hvordan vi reagerte. Vi har kost oss med leking på gresset/fotballbanen like utenfor hotellet, han syns det er supergøy å leke med den nye ballen sin!! Så har vi gått en fin tur inn mot sentrum, begge familiene med stort og smått – det ligger en stor lekeplass der som vi var innom, masse klatrestativer og husker, det var perfekt for de 3 minste. Blir mange øyne som stirrer på oss når vi går rundt, Pasto er ikke akkurat byen hvor det tusler turister i gatene !! Med unntak av Tor Frode er det lett å se at vi ikke er herfra, han har fått ett par kommentarer allerede om at han kunne vært det…

Spiste primitiv middag idag – måtte le !!! Stakk innom en restaurant på turen vår og bestilte kylling til alle 7. Maten kom på bordet, ingen kniver og gafler – men PLASTHANSKER !! Her var det bare å grabbe en kylling og tilbehør hver og gnage i vei… hei og hå!!

 

Hotellet vi bor på

Det største som har skjedd i dag er uten tvil at Stiven har begynt å kalle Tor Frode for pappa !!! Vi trodde først ikke vi hørte riktig, men joda – flere ganger har han ropt pappa så høyt som bare det, hvis Tor Frode prøver å gå litt fra han eller han vil opp på armen hyler han ut «Pappi»… det er så herlig!!

Vi slappet av litt foran tv’en før legging idag og han elsker latin-musikk og rytmer. Tor Frode og han lå på senga og så på musikkvideoer og spesielt når Shakira kom på skjermen ble han helt vill!! Lå og klappet og ristet og smilte fra øre til øre, kjempegøy!! Shakira er jo fra Colombia også, så det passer jo fint.

Har vært noen fremskritt for meg idag også, har lekt sammen med fotballen og såpebobler – da lo vi masse, fikk bade han og pusse tenner i dag tidlig og lese litt i en av bøkene vi har med oss.. Bestikker han litt innimellom også med gode, tørkede banan-godis og kjeks for å få han litt på gli, he.he…

Nå gleder vi oss til hva morgendagen bringer.

Dette innlegget ble publisert i Colombia 2011blogg. Bokmerk permalenken.

12 svar til 26/1-11 For en start på dagen…

 1. Hei på dere!

  Gratulerer med sønnen, fikk en link av Lise så nå følger vi dere på bloggen. Dere er kjempeflinke til å skrive vi synes det er morsomt å følge dere. Klem til dere alle tre fra oss i Thailand

 2. Beate sier:

  Morsomt med Shakira…han har tydligvis god musikk-smak Merete!
  ~Klem~

 3. Caroline sier:

  Jeg synes jo det er » herlig» å lese at han tør å » teste» dere ut, det betyr bare at han er trygg på dere alt!!:) Ha en strålende dag alle tre! Og tenk at kan alt kaller Tor Frode pappa, snufs sier jeg til det!! Klem 🙂

 4. Elisiv sier:

  SÅ gøy å lese!! 🙂 Snart blir du nok mamma óg!! Måtte le når jeg leste om rulletrappa i går – anton synes også det er såååååååååååå stas!! Det kan vi gjøre mange ganger! hehe! kos dere masse masse – Waka waka!

 5. André sier:

  Pappi Tor Frode… fra Colombia 🙂 Jeg er så utrolig glad på deres vegne. Kos dere. Hils TF 🙂

 6. Lise sier:

  Han er helt klart som alle andre barn. Grenser skal testes og her har det ikke blitt noe bedre selv om eldstemann nærmer seg 15. Men det er slik det skal være.

  Veldig godt å høre at det går så bra med dere. 🙂 Kos dere sammen i dagene som kommer.
  Klem

 7. Øydis sier:

  Hei! Skal si dere fikk brynet dere ja! 2-åringer kan være meget bestemte:) Men høres jo ut som dere har en fin kontakt da og kjempekoselig at han har kalt TF for pappa.
  Dere må kjøpe med noen CD’er med Shakira når dere skal hjem da;)
  Hvor lenge blir dere i Colombia?

 8. Camilla sier:

  Høres ut som helt normal oppførsel fra en 2-åring det der 😉

  Du er så flink til å skrive, Mirre!

  mange klemmer til alle tre

 9. Marit sier:

  Ja sånn kan 2 åringer være. Det var sikkert første og siste gang 😉
  Pappi.. så herlig. Ja da er det like før mammi.
  Nå gleder jeg meg til å lese dag.
  Marit

 10. Camilla Norstrøm Pettersen sier:

  Gratulerer så mye til dere alle tre:-) Høres ut som om dere har fått en skjønn, liten (og helt normal ) toåring. Og han er jo også kjempeheldig som har fått dere to som foreldre:-)
  Så bilde av han – og han er jo bare supernydelig:-) De store mørke øynene..likner han kanskje litt på Tor Frode…:-) Kjempekoselig å lese bloggen deres, vi følger med !
  Stoor klem fra Camilla & Co.

 11. Mari og Vegard sier:

  Hehe, høres ut som en 2-åring det der ja:) Det blir noen sånne episoder ved frokostbordet her hjemme også. Kjempegøy å lese om hverdagen der nede! Kos dere videre med hverandre:)

  Klem fra oss 5

 12. Hei
  Du forteller så levende og fint at jeg fikk følelsen av å være tilskuer til dagens hendelser. Kjempekoslig å høre at alt står bra til. Sitter å venter på fly fra Evenes og hjem i kveld. Var på snøskutertur i jobbsammenheng i går og møter i hele dag. Ha fortsatt fine dager , gleder meg med dere.
  (:-)lle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s