23/1-11 Endelig fremme i Colombia !

Da er vi i gang med bloggen vår, fint å kunne dele litt tanker og opplevelser med dere som er hjemme. Foreløpig får jeg kun skrevet alt inn i ett word-dokument, så får vi lime det inn i bloggen senere i dag. Nettet er nemlig nede på hotellet, virket frem til elleve i går kveld, så klappet det sammen.. sikkert en ganske vanlig greie her..  

Endelig er vi ihvertfall fremme i Colombia, etter gårsdagens lange flytur. Turen gikk veldig fint, vi klarte å sove en del + lunsj/middag og litt film så går tiden ganske raskt. Den lengste flyturen var på i underkant av 11 timer,  så gikk raskere enn forventet. Vel fremme i Bogota/Colombia ble vi hentet av 2 sjåfører og kjørt til hotell Sheraton rett utenfor flyplassen – og der er vi nå… Magen er full av sommerfugler og kjenner at følelsene er litt ustabile, men det er kanskje ikke så rart. Fikk en skikkelig klump i halsen når vi stod på Gardermoen og sjekket inn bagasjen, skjønte plutselig at nå er det virkelig !!! Lurer på hvordan det blir i morgen.

                                 

Roar &Ingvild med datteren Manuela, som også skal adoptere fra Pasto.

Kl 10:30 i dag skal vi ha fellesmøte med Adopsonsforums representant her på hotellet før vi flyr videre til Pasto/Narino. Det skal bli deilig å komme frem til stedet vi skal bo så vi får kofferter og alt på plass og kan ”lande” litt før vi skal møte Stiven i morgen formiddag kl. 11:00… (17:00 norsk tid). Det er helt sprøtt at det bare er 1 dag igjen nå!! Lurer på om han forstår at han skal møte oss i morgen og hvor godt han er forberedt. Ikke så lett for en liten tass på 2 år…  Gleder oss masse, endelig er snart dagen her !! Vi har kjøpt med oss såpebobler vi kan leke med når vi møter han + tretoget han har fått av Thelma og Mina skal være med, det tror jeg han kommer til å like.

Hotel Sheraton Bogota.

Foreløpig er valutaen her nede litt forvirrende, 30.000 Colombianske Pesos tilsvarer ca 100,00 norske – blir så store summer, lett å gå litt i spinn J Særlig når alle på flyplass/hotellet kaster seg over bagasjen og bærer og herjer og selvfølgelig forventer penger tilbake… må få vekslet noen store sedler så vi har å gi dem…

Og så er det språket da, merker allerede nå at det er få som kan engelske, og det er her i Bogota, kan tenke oss hvordan det er i Pasto.. Glad i hvert fall en av oss har gått litt på spansk-kurs, så jeg skjønner noen ord i hvert fall – selv om det ikke akkurat har hjulpet så mye foreløpig. Er vanskelig når de snakker i vei, det går så fort og det er mange ord jeg ikke kan!! Regner med å lære mer bare av å være her tenker jeg.

Dette innlegget ble publisert i Colombia 2011blogg. Bokmerk permalenken.

4 svar til 23/1-11 Endelig fremme i Colombia !

 1. Beate sier:

  Kjære dere,
  Så spennende å lese om eventyret deres, takk for at dere deler med oss, får nesten følelsen av å ‘være’ med. Tenk at dere er blitt foreldre til en liten gutt, tipper det er skjønt å endelig holde i ham. Lykke til med alt dere skal gjennom, oppholdet og turen hjem. Gleder meg til å høre mer! Store klemmer fra meg, Rob & gutta

 2. Merete og Svein sier:

  Gratulerer så mye med den lille. Nå er dere blitt en familie. Dette er bare helt fantastisk. Her hjemme sitter vi med tårer i øinene og følger spent med på hva som skjer. Vi gleder oss til å lese om fortsettelsen, og til å treffe dere når dere er kommet hjem (når det passer selvfølgelig). Her hjemmer er det også en gutt og en jente som gleder seg stort til å møte den lille.
  Vi gleder oss med dere!
  Klem fra Merete og Svein

 3. Kjempehygglig å få lov til å følge med dere på denne livsopplevelsen. Lykke til med alt, og til deg Merethe, om ikke lenge sitter Spansken
  Olle

 4. Airi, Tore og Isabelle sier:

  Hei nybakte foreldre!
  Gratulerer! Vi gleder oss masse på deres vegne! Litt rart å plutselig bli mor og far men det går vel heeeeelt greit vil jeg tro. Kos dere masse med Stiven og nyt tiden dere har foran dere.
  Hilsen Airi, Tore og Isabelle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s