23/1-11: Dagen før dagen….

Stod opp i dag og spiste super frokost på hotellet, når vi satt der tenkte vi på at det var siste frokost/siste dag uten ett nytt menneske i livet vårt som vil være der for alltid. For en herlig følelse det gir !!

Møtet gikk bra, fellesmøte for alle 3 familiene som kom samtidig ned hit. Tok oss en rusletur i området etter møtet, veldig fint her. Ble hentet på hotellet av samme sjåfør som i går, utrolig – han har lært seg norsk bare ved å hjelpe norske familier som skal adoptere i 11 år, han snakket kjempebra og har aldri gått på kurs… Han hjalp oss med papirer og innsjekking på flyplassen og så var det bare å sette seg ned i setet og kose seg med ca 1 times flytur til Pasto der vi skal møte Stiven. Flyturen gikk fint, var en del risting pga Andesfjellene og litt skyer – men kom oss vel ned. Flyplassen ligger på en høyde med bratte stup i starten og enden av rullebanen, ser helt vilt ut – men virket i hvert fall ganske trygt, he,he… Hadde en jente ved siden av oss med flyskrekk, stakkars – prøvde å stotre frem noen spanske gloser for å avlede redselen, tror det hjalp litt :-).

Innflygning Pasto.

Vi ble hentet av en kar på flyplassen, han stod og ventet på oss med navnelapper – vi måtte le høyt når vi så lappene… Roar Hoff og Tor Frode Bråthen var blitt til:

Her «står» det Roar Hoff og Tor Frode Bråthen

Det er veldig pent i Pasto/Narino-området, veldig frodig og grønt!! Selve byen ligger på ca. 2.550 mtr over havet og rundt hele, høye fjell. Kjempefint !! Skal ta masse bilder…  Kom frem til hotellet i fem-tiden og fikk sjekket inn, store rom – men ganske primitive… det får gå. Tror vi er de eneste på hele hotellet, men mulig det kommer noen i morgen? Kontaktpersonen vår kom hit sammen med advokaten vår og vi hadde ett lite møte, så guidet hun oss rundt i nærområdet, vi fikk spist litt og så på rommet for litt søvn. Får se hvor mye vi klarer å sove da, har mange sommerfugler i kroppen – tenker på hvordan morgendagen vil bli!! Hva kommer Stiven til å synes om oss? Klarer følelsene å holde seg sånn passe i sjakk ? Mange tanker som flyr igjennom hodet nå. Vi får logge av pc-en og hoppe i loppekassa, skriver mer i morgen – det blir kanskje den største dagen i vårt liv !!!

På vei til Pasto

Dette innlegget ble publisert i Colombia 2011blogg. Bokmerk permalenken.

3 svar til 23/1-11: Dagen før dagen….

 1. Lise Randem sier:

  Godt å høre at dere har kommet vel frem og at alt er bra med dere. Gleder meg til å følge bloggen videre. Klem

 2. Camilla sier:

  Endelig er dagen her!! Er veldig spent og gleder meg til å høre hvordan det går. Kjempefint å følge med på det som skjer på nettsiden, gøy å se bilder!

  Tenker masse på dere, mange klemmer fra cami

 3. Siri sier:

  Det er så hyggelig at dere deler dette med oss på bloggen, er så stas å få følge litt av deres opplevelse. Mange her hjemme som gleder oss med dere, nyt dagene med tassen:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s